GREENTECH si-a făcut debutul la expoziția internațională LOGIMAT

Greentech și-a prezentat  portofoliul de produse pentru prima dată la LogiMAT, Târgul Internațional de Comerț pentru Distribuție și Materiale de Manipulare. Cel mai mare și important eveniment internațional pentru lanțul intralogistic și de aprovizionare s-a desfășurat la Stuttgart, în perioada  14-16 Martie 2017.


BANDA PET satisface cerințe personalizate în diferite industrii, de la cea metalurgică, a lemnului până la industria de construcții.  Se regăsește în două diferite forme,  embosată și lisă, și are calități excelente precum rezistența la rupere, are capacitate de a reține perfect tensiunea legăturilor și poate fi reciclată.
 
Reprezentanții noștri au purtat discuții și au informat vizitatorii despre experiența companiei și gama de produse, expoziția atrăgând mai mult de 50.000 de persoane din peste 60 de țări.

"La expoziția LogiMAT am prezentat banda SUPER-JUMBO, un nou produs rezultat ca urmare a ultimelor investiții și a modernizării liniilor de producție, prin folosirea de tehnologii inovatoare,  durabile, și care poate fi acum livrat pieței din întreaga lume”, a declarat Anca Șilcă, Sales Manager Greentech.

Prezentare video

 

Newsletter

but newsletter
Design Bureau