BANDA PET LA EXPOZIȚIA INTERNAȚIONALĂ FACHPACK

Greentech a participat la expozitia FACHPACK 2016, care s-a desfasurat în perioada 27 -29 septembrie, în Germania, la Nuremberg și a reunit peste 1500 de expozanți de renume mondial în industrie. 


BANDA PET – PRODUS GREENTECH  
Fabricată din 100% fulgi reciclați, banda poliesterică este un produs sustenabil, non-toxic si complet reciclabil, folosită ca produs de legătorie în multiple industrii (industria lemnului,  industria textila sau metalurgică) și care înlocuiește calitățile benzilor metalice.

LA FACHPACK 2016

BANDA PET- o alegere inteligentă și un produs 100% sustenabil, acesta a fost mesajul pe care reprezentanții Greentech  l-au susținut în cadrul celui mai important eveniment expozițional europen din domeniul ambalajelor. FACHPACK 2016 s-a desfasurat în perioada 27 -29 septembrie, în Germania, la Nuremberg și a reunit peste 1500 de expozanți de renume mondial în industrie.  

Anca Șilcă, Sales Manager Greentech: „Am participat la acest eveniment în primul rand pentru a susține imaginea companiei și pentru a promova banda PET, care, prin ultimele tehnologii de producție folosite intern, a devenit produs de top în industria de profil. De asemenea, expozițiile si conferințele de acest gen sunt platforma perfectă pentru a întâlni atât clienți, cât și distribuitori, e locul unde toți profesioniștii din piață sunt conectați.”

Cu un concept de stand inovativ, compania a reprodus traseul sticlei PET, care din deșeu s-a transformat într-o resursa valoroasă, BANDA PET-  disponibilă pe mai multe culori și texturi. Peste 45.000 de vizitatori au fost înregistrați anul acesta la expoziție.

VIZUALIZEAZA AICI ALBUMUL FOTOPrezentare video

 

Newsletter

but newsletter
Design Bureau