Stiri

Cluj Napoca gazduieste Muzeul Deseurilor

Vineri 18 noiembrie am asistat la deschiderea Muzeului Deseurilor in noua locatie- Expo Transilvania din Cluj Napoca.

Muzeul Deseurilor propune o noua perspectiva asupra impactului pe care il au deseurile asupra vietii noastre cotidiene de la disconfort la amenintare si, mai ales, necesara lor integrare in ciclul limitat si imuabil al resurselor – temporar transformate in obiecte care, erodate de timp devin deseuri.

Read more...

 
 

GREENTECH si-a făcut debutul la expoziția internațională LOGIMAT

Greentech și-a prezentat  portofoliul de produse pentru prima dată la LogiMAT, Târgul Internațional de Comerț pentru Distribuție și Materiale de Manipulare. Cel mai mare și important eveniment internațional pentru lanțul intralogistic și de aprovizionare s-a desfășurat la Stuttgart, în perioada  14-16 Martie 2017.

Read more...

 
 

BANDA PET LA EXPOZIȚIA INTERNAȚIONALĂ FACHPACK

Greentech a participat la expozitia FACHPACK 2016, care s-a desfasurat în perioada 27 -29 septembrie, în Germania, la Nuremberg și a reunit peste 1500 de expozanți de renume mondial în industrie. 

Read more...

 
 

Invitatie la expozitia internationala FACHPACK

Va asteptam la standul nostru de la FACHPACK, expozitia internationala de tehnologii, echipamente si solutii pentru ambalare, intre 27 - 29 septembrie 2016, desfasurata la Nurnberg, Germania.

Read more...

 
 

Am lansat aplicatia pentru mobil SIGUREC

Proiectul SIGUREC vine cu o noutate pentru cei care au un comportament prietenos cu mediul: aplicația pentru mobil, care oferă utilizatorilor și serviciul de preluare a deșeurilor direct de acasă.

Read more...

 
 

SIGUREC, staţiile inteligente de colectare selectivă a deșeurilor, lansate în premieră în București

Green Group în colaborare cu Carrefour România au inaugurat în premieră la Bucureşti două staţii inteligente de preluare a deşeurilor direct de la consumatori, sistem numit SIGUREC.Stațiile sunt amplasate în parcările Carrefour Băneasa și Carrefour Vitantis, iar bucureştenii vor putea aduce pentru reciclare peste 10 tipuri de deşeuri.

Read more...

 
 

Colectarea inteligentă și susținerea cauzelor sociale au un numitor comun: sistemul SIGUREC

Stațiile inteligente de colectare selectivă SIGUREC oferă utilizatorilor posibilitatea de a susține activ o serie de cauze sociale. Astfel, cei care aduc deșeuri la SIGUREC, pot alege să transfere valoarea bonului valoric primit pentru deșeurile predate către o organizație non-profit.

 

Read more...

 
 

2013 Anul Reciclrii Inteligente

România este acoperită de deşeuri, însă vestea bună este că ele sunt reciclabile: 98% dintre deşeurile municipale ajung la groapa de gunoi, iar 2% sunt valorificate.

Read more...

 
 

3 Iunie 2011 Piata Dacia Buzau

In ziua de 03 Iunie 2011 s-a desfasurat in Piata Dacia din localitatea Buzau un eveniment ocazionat de Ziua Internationala a Mediului.

Read more...

 
 

11 Iunie 2011 - Marele mars ciclist al Bucurestiului, editia I

In ziua de 11 Iunie 2011 a avut loc evenimentul "Romania pe bicicleta: SPORT si mijloc de tranSPORT in Bucuresti".

Read more...

 
 

Prezentare video

 

Newsletter

but newsletter
Design Bureau