Comunicate de presa

Anunt nr. 10-974 din 20.09.2017

Referitor la: cererea inregistrata la nr. 9897 din 23.08.2017 pentru solicitarea eliberarii acordului de mediu pentru proiectul: "Alimentarea de siguranta cu LES 20KV, spor de putere 4 MW pentru fabrica de mase plastice apartinand SC GREENTECH SA"

Read more...

 
 

Anunt Greentech nr. 10725_13.09.2017

Compania Greentech anunta publicul interesat faptul ca s-a depus la Agentia pentru Protectia Mediului Buzau cererea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Alimentarea de siguranta cu LES 20KV, spor de putere 40 MV pentru fabrica de mase plastice apartinand S.C. GREENTECH S.A."

Read more...

 
 

Anunt Greentech nr. 8307_14/12/2015

“SC GREENTECH SA, titular al PUZ „Construire hală reciclare deseuri PET (parter înalt), anexă administrativă (P+1), alei pietonale si carosabile, utilități incintă, comuna Tintesti” amplasat în extravilan comuna Tintesti, jud. Buzău anunţă publicul interesat aupra depunerii primei versiuni a planului la A.P.M. Buzău în vederea obţinerii avizului de mediu.

Read more...

 
 

BERD, unul dintre cei mai importanți investitori străini în România, în vizită la fabricile Green Group

Buzău, 18 iulie 2014. Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), unul dintre cei mai mari investitori străini din România, a vizitat fabricile Green Group din județul Buzău. James Hyslop, șeful delegației BERD a apreciat eforturile angajaților români, precum și rezultatele obținute până în prezent. BERD a investit aproape 7 milioane de euro până acum în industria de reciclare din România, participând la realizarea Green Group, singurul parc integrat de reciclare a deșeurilor din România.

Citeste aici Comunicatul de Presa.

 
 

Sistemul de colecatre SIGUREC prezent în cadrul campaniei ExtravaCANza

Bucureşti, 02 iulie 2014. Asociaţia Alucro organizează şi în acest an campania ExtravaCANza, un eveniment care are ca scop responsabilizarea turiştilor de pe litoralul românesc. Noutatea acestui an o constituie prezența aparatulului inteligent de colectare SIGUREC, pus la dispoziţie de Eco Pack Management.

Citeste aici Comunicatul de Presa.

 
 

Prezentare video

 

Newsletter

but newsletter
Design Bureau