RECICLARE DESEURI STICLA PET

Reciclarea este esentiala pentru mediul inconjurator, cat si pentru economie, iar compania Greentech a investit peste 30 de milioane EUR in echipamente computerizate, in tehnologie moderna furnizata de catre cei mai mari producatori din lume, tocmai pentru a garanta o eficienta si fiabilitate ridicata a operatiunilor.

Fabrica  are o capacitate de procesare de peste 50.000 tone deseuri PET/ an si dispune de linii tehnologice automate pentru sortarea si spalarea sticlelor PET.  Aditional know-how-ului pe care il detinem, clientii nostri pot conta pe calitatea produselor, pentru care oferim un raport excelent calitate/pret, pentru toate domeniile aplicabile.  

DESEURI STICLA PET

Activitatea principala a procesarii deseurilor de sticla PET are loc pe platforma Parcului Industrial Frasinu, localizata in Buzau, judet Buzau.  Fabrica are o suprafata de 138.643 m  patrati, din care 27.149 m patrati reprezinta spatiul de productie.

Avem in dotare linii de sortare automate si tehnologii de spalare pentru materia prima (sticle PET), cu o inalta eficienta a reciclarii si standardelor pentru produsele finite (fulgi, banda PET si rPET).  

Capacitatea de productie este de 50,000 tone pe an fulgi PET.  Prin procesare, deseurile PET sunt transformate in fulgi PET de inalta puritate.

Avantajele colaborarii cu GreenTech

icon laptop
SISTEM AVANSAT
DE RECEPTIE CANTITATE/CALITATE

  • Cantaririle se fac pe mijloace de cantarire electronica
  • Fiecare balot este inregistrat separat in sistem, primind un cod de bare unic la descarcarea din camion.
  • La descarcarea balotilor, marfa este fotografiata si evidentele sunt stocate,fiind disponibile pentru vizualizare la cerere
  • Evaluarea calitativa se face pe loturi statistice (se evalueaza un anumit procentaj din cantitatea de marfuri receptionate).
icon cauta
TRASABILITATE
DESEU

  • Compania ofera serviciul de colectare al deseurilor asigurand transparenta de la locul de generare pana la destinatia finala, in fabrica de reciclare.

icon parteneriat
PARTENER
DE INCREDERE

  • Abordam o politica deschisa, iar clientii stiu intotdeauna care sunt conditiile generale de vanzare si livrare.

icon pusculita
PRET
AVANTAJOS

  • Garantam pentru un pret corect pentru deseurile PET, in functie de tipul acestora.
  • Greentech suporta integral transportul de la sediul companiei partenere pana la punctul de descarcare.


Pentru a primi o oferta personalizata, contacteaza echipa noastra de achizitii astazi completand formularul  sau la telefon :
004 0238 725 759Fulgi PET

fulgi pet

Granula rPET

granula rpet

Banda PET

banda pet

Prezentare video

 

Newsletter

but newsletter
Design Bureau